Over de Bronboerderij

Posted by

In 2012 ontdekten Els en Martin op een woonboot in Groningen, dat ze samen een droom delen. Mensen en organisaties ondersteunen in hun ontwikkeling vanuit een rustige natuurlijke omgeving met respect voor de mens, natuur, gebouwen.

In het Drenthse dorpje Meppen zijn rietgedekte boerderijen rondom een brink gebouwd. Dit prachtige dorp in de overweldigende omgeving heeft kunstenaars en schilders, waaronder Vincent van Gogh, geïnspireerd.

Begin jaren vijftig in de vorige eeuw heeft een ondernemende boer in het Drenthse Meppen een boerderij gebouwd, die anders van vorm was als tot dan toe gebruikelijk.

Droom, boerderij en inspirerende omgeving zijn samengekomen toen Els en Martin samen deze boerderij in Meppen hebben gekocht.

In de ontmoeting met diverse mensen wordt sindsdien de boerderij vorm gegeven. Hun energie blijft verbonden met deze mooie plek in Drenthe. De naam “Bronboerderij” werd geopperd en inspireerde. Er wordt bewust geleefd en gewerkt, vanuit zingeving, verantwoordelijkheid, duurzaamheid en cultureel besef.

Reageer