Els Groen

Posted by

“De Bronboerderij is een plek waar ik helemaal tot rust kom na een intensieve dag werken. Als ik thuis kom hoor ik de stilte waarin de vogels fluiten en de bomen ruizen. Overdag zijn het de prachtige kleuren van de natuur die mij inspireren, als het donker is zijn het de vele schitterende sterren en het zachte schijnsel van de maan. Hier ervaar ik hoeveel kracht in de natuur zit. Ik werk vanuit de visie dat deze kracht ook in mensen en organisaties zit. Je hoeft het alleen maar aan te boren.”

Els vervult al bijna 20 jaar managementfuncties in diverse ziekenhuizen. Hiervoor heeft ze jarenlange ervaring en mensenkennis opgedaan in haar functie als verpleegkundige op een kinder-intensive care.

Door haar ervaring als professional en als directeur kan ze een goede verbinding leggen tussen strategie en praktijk. Els heeft veel kennis en ervaring opgedaan met verandertrajecten (reorganisaties, samenwerkingsverbanden, fusie), crisismanagement, procesoptimalisatie en bezuinigingstrajecten, HRM en het ontwikkelen van een kwaliteit- en veiligheidsbeleid.

Els heeft diverse opleidingen gevolgd, o.a. bij SIOO en Nyenrode. Op dit moment volgt ze een opleiding bij Phoenix, daarnaast heeft ze jaren op de school voor praktische filosofie en spiritualiteit gezeten. De school ondersteunde haar zoektocht naar inzicht en zelfkennis waarbij de spiritualiteit een “diepgang” bood, het vermogen om achter de dingen te kijken naar de essentie ervan. (te beginnen met de essentie over jezelf)

 

 

Reageer